Professionele online diensten die zich aanpassen aan uw bedrijf.

Vimonto is dé specialist op het gebied van web-design, web-shops en hosting. Wij ontwikkelen een professionele website of webshop geheel afgestemd op uw persoonlijke wensen en eisen. 

Neem contact op

Web-design

Wij maken uw website 100% uniek en volledig naar uw wens. Alles is mogelijk. Met ons alles-in-1 pakket is uw website snel online precies zoals u het wilt.

Bekijk ons aanbod

Webshop

Wij ontwerpen en maken professionele webshops volledig in uw huisstijl die gebruik maken van de laatste technieken en software.

Bekijk ons aanbod

Hosting

Het is belangrijk dat uw website of web-applicatie altijd online is. Met de professionele hosting mogelijkheden van Vimonto zit u altijd goed.

Bekijk ons aanbod

Wie is Vimonto?

Vimonto is dé specialist op het gebied van web-design, web-shops en hosting. 

Wij zijn zelf ook ondernemer en snappen daarom precies hoe het werkt. Ons aanbod is bedoeld voor de ZZP, MKB en grotere bedrijven die snel en veilig een nieuwe website gerealiseerd willen hebben. Wij maken een website passend bij uw bedrijf.

Bij ons bent u snel online zonder gedoe. Vimonto betekent one-stop-shopping. Wij werken met een 'alles-in-één pakket': Één pakket waarin alles is inbegrepen. Wij nemen al het werk uit uw handen en zorgen dat uw website binnen twee weken online is.

Enkel gerenommeerde software

Vimonto maakt gebruik van de beste en meest gebruikte software.

Bootstrap

Wij maken gebruik van HTML en Bootstrap, hierdoor ziet uw website er altijd goed uit. U kunt uw website makkelijk aanpassen via onze wijzigingen service.

Bekijk ons website pakket

Magento 2

Voor webshops maken wij gebruik van Magento 2. Magento 2 is een modern en veel gebruikt open source e-commerce platform. 

Bekijk ons webshop pakket