Ons portfolio

Hieronder staan een aantal websites en webshops die wij recent hebben afgerond. Zo krijg je een indruk van ons werk. Wij zetten jouw wensen en eisen om in een website of webshop, precies zoals jij hem wilt hebben.

Persoon op laptop

Praktijk vitaliteit

Wij hebben de website van praktijk vitaliteit helemaal mogen herontwerpen en ontwikkelen. Op de website moest ook een product pagina komen waar de ondernemer zelf producten kan aanpassen.

Bezoek website

GISSdesign

Wij hebben de webshop van GISSdesign mogen herontwerpen en ontwikkelen, de webshop is geheel ontwikkeld in Wordpress en Woocommerce.

Bezoek webshop

Seasons Maasbracht

Deze website is gerealiseerd voor de conceptverandering van Nova-wok in Maasbracht. Nova-wok is van naam en concept veranderd naar Seasons-Maasbracht.nl

Bezoek website

Viaductifest

Deze website hebben wij mogen realiseren voor Carnavals vereniging Onger 't Viaduct. Deze website heeft een aantal opmaat gemaakte functies zoals een reserveer systeem met betaalmogelijkheid.

Bezoek website

Smokinburgers

Wij hebben de website van Smokinburgers mogen realiseren. Met deze website verkoopt Smokinburgers via een burger configurator hun heerlijke hamburgers.

Bezoek website
Afbeelding van project

Start een project bij Vimonto

Wil jij ook een nieuwe website voor jouw bedrijf? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op!

Start een project
Top